Hilde Bouwdorp/ augustus 12, 2018/ Nieuws/ 0 comments

2e Weersupdate:

We gaan bouwdorp vandaag stoppen om 14:00 aangezien het weer dan aanzienlijk lijkt te verslechteren. Bij deze het verzoek om je kinderen om 14:00 op te halen bij bouwdorp.

————

Weersupdate:

Afhankelijk van de weer-app die we raadplegen zit de weersverwachting tussen ‘(bijna) geen onweer’ en ‘het barst los’. Wij gaan voor de zekerheid uit van het slechtste scenario. Dat houdt in dat we tussen 11:00 en 13:00 onweer verwachten. We hebben een uitwijk mogelijkheid om met de kinderen naar de sporthal in de Uranausstraat te gaan. Daar zijn de kinderen in elk geval veilig maar het is uiteraard niet mogelijk om met 200 kinderen te gaan apekooien.

We vragen jullie daarom om ook zelf goed het weer in de gaten te houden. Mocht het weer heftiger dreigen te worden kom dan a.u.b. je kind eerder ophalen bij het bouwdorp danwel uit de sporthal.

De organisatie

——–

Er worden voor maandag middag helaas enkele buien verwacht. Een beetje regen hoeft natuurlijk geen reden te zijn om te stoppen met timmeren. Geef de kinderen dus een regenjasje o.i.d mee naar het bouwdorp. Afhankelijk van de heftigheid en de duur van de buien, of indien het gaat onweren, kunnen we in de loop van de dag besluiten om eerder te stoppen. Wij zullen dit dan op de website vermelden. Houdt deze dus in de gaten.

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*